online-efl-portemonnee

Deze campagne is afgelopen


Wij stellen aan iedere nieuwsbrieflezer 75 EFL ter beschikking om uit te delen. Dankzij de nieuwe online EFL portemonnee is de toegang tot e-Gulden eenvoudig voor iedereen in jullie omgeving. Het uitdelen gaat als volgt :

Stap 1: Als je dat nog niet gedaan hebt ga dan naar efl.nl en geef je portemonnee een naam/span. Als het goed is heb je nu tenminste 0.00001000 EFL

Stap 2: Zoek maximaal vijf mensen (test-partners) in je omgeving met wie je de volgende drie stappen uitvoert:

Stap 3: Laat iedere test-partner stap 1 uitvoeren en maak precies 0.00000001 EFL over naar de nieuwe portemonnee-naam. (het saldo wordt dan 0.00001001 EFL)

Stap 4: Laat iedere test-partner een rekeningnummer aanmaken (de derde instelling, een druk op de knop "rekeningnummer aanmaken")

Stap 5: Vraag iedere test-partner om zijn puk-code goed op te slaan en dat te bevestigen met de bevestigknop (onder in de puk-code instelling). Je kunt zelf controleren dat dat gebeurd is door met je webbrowser te gaan naar efl.nl/portemonnee-naam (voor portemonnee-naam vul je de naam in van de portemonnee van de testpartner). Je krijgt dan het e-Gulden rekeningnummer te zien van die portemonnee en eventueel dat de puk-code niet veilig is opgeslagen.

Stap 6: Beloon maximaal vijf testpartners door het invullen van het onderstaande formulier.

Iedere testpartner kan hetzelfde doen, maar dan moet hij zich wel eerst inschrijven voor onze nieuwsbrief: aanmelden_nieuwsbrief


Deze campagne is afgelopen