Journaals en nieuwsbrieven

De nieuwsbrief en het weekjournaal zijn periodieken waarin wij je op de hoogte houden van de ontwikkeling van de e-Gulden. Dit kunnen technische zaken zijn maar ook nieuwe campagnes en andere nieuwsfeiten.

Ook in verband met de mogelijke aankondiging van belangrijke softwareupdates raden wij iedere serieuze EFL bezitter aan om minstens het korte voorwoord van nieuwe journaals te bekijken. Met onderstaand formulier kun je je aanmelden. Voordat de aanmelding definitief is wordt eerst een bevestigingsmail gestuurd naar het emailadres dat je opgeeft, met een link om de aanmelding te bevestigen. Op dezelfde manier kun je je afmelden. -

Zomer 2016 is de nieuwsbrief omgedoopt tot EFL-journaal

Aanmelden nieuwsbrief

Omdat de e-Gulden een landmunt is, gericht op Nederlands publiek is Nederlands onze voertaal.

Omdat uw computer niet is ingesteld op de Nederlandse taal gaan wij er misschien ten onrechte van uit dat u niet tot onze doelgroep behoort. Wilt u zich desondanks inschrijven voor onze nieuwsbrief dan volstaat een mailtje naar support@e-gulden.org, waarin u aangeeft wat uw relatie is met Nederland.

Nieuwsbrieven

Voor trouwe lezers zullen de Journaals te herkennen zijn aan de kleurige voorpagina. Voor samenvattingen en leesselecties is het praktischer om de index met samenvattingen te raadplegen.