Bittrex delisting

Bittrex heeft aangekondigd om op 26 oktober 2018 EFL niet langer in haar markt op te nemen (BTC-EFL). Dit is natuurlijk geen positief signaal omdat Bittrex een grote beurs is waar veel speculanten actief zijn. Beleggers die uitsluitend gericht zijn op korte termijn winst gaan op zo'n moment over tot verkoop zodat de prijs vrij plots is gehalveerd.

De positieve kant hiervan is dat een munt als EFL een communitycoin is, een munt gericht op een sterke gemeenschap met een sterke identiteit. Door nu speculanten af te schudden wordt EFL weer meer toegankelijk voor de gemeenschap waar ze voor is bedoeld. Geleidelijk, maar gestaag wordt er aan gewerkt om juist de Nederlandse omgang met cryptogeld te stimuleren.

In dat kader zijn we aan het werken om duidelijker te formuleren wat EFL is en waar het voor staat. Het gaat er echt niet om een actuele situatie, maar de richting waar we naar toe willen. Het artikel wat is EFL is dus in de maak, maar we willen het concept alvast in beeld brengen, zodat de Nederlandstalige community erover mee kan denken.